Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlar görüp öldürmek

Rüyada yılanlar görüp öldürmek

Rüyada yılanlar görüp öldürmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yılan görüp öldürmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılan görüp onu öldürmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek hüsrana uğratacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Rüyada yılan görüp ağlamak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan görüp korkmamak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görünmez yılan görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan görüp kaçmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments