Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dilini görmek

Rüyada yılanın dilini görmek

Rüyada yılanın dilini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada yılan dilini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada dilsiz yılan görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada yılanın dilini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan dili görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın dilini koparmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada uzun dilli yılan görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yılan dilli insan görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini ısırmak tüm kederinin uçup gideceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments