Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dili görmek

Rüyada yılan dili görmek

Rüyada yılan dili görmek canının sağ olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerin günden güne açılacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına inanılır.

Rüyada yılan dili gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada dilsiz yılan görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yılan dilini koparmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada çatal dilli yılan görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada yılan dili kesmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada yılan dili görmek kısmetli bir kişi olunacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yılanın dilini koparmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, maddi kriz yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada yılan dilini görmek ruhunun dinleneceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini ısırmak dertlerin çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments