Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dilini koparmak

Rüyada yılanın dilini koparmak

Rüyada yılanın dilini koparmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, geçineceğine, şansının döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın dilini koparmak gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada yılan dili kesmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dilsiz yılan görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı dilli yılan görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada çatal dilli yılan görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan dili görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yılanın dilini kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun dilli yılan görmek arabuluculuk yapılacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan dilli insan görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments