Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan çorbası içmek

Rüyada yılan çorbası içmek

Rüyada yılan çorbası içmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yılan çorbası içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada yılan çorbası içmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ün salacağına işaret eder.

Rüyada balık çorbası içmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, mali krize gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada birine çorba içmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kıllı çorba içmek borçların kısa sürede ödeneceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mercimek çorbası içmek onları koruyup kollayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütlü çorba içmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada kaşıkla çorba içmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada ekşi çorba içmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments