Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çorba içmek

Rüyada birine çorba içmek

Rüyada birine çorba içmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada birine çorba içmek gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada paça çorbası içmek kâbus gibi günlerin geleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada mercimek çorba içmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada naneli çorba içmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık çorbası içmek doğruluktan ayrılmayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşıkla çorba içmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur çorbası içmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments