Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar yıkılmasını görmek

Rüyada duvar yıkılmasını görmek

Rüyada duvar yıkılmasını görmek daima afiyette olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada duvar yıkılmasını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada duvarın yıkılması görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işarettir.

Rüyada duvar yıkılması görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çekilen acıların unutulacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek çok zor günler geçireceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan duvarı onarmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada üzerine duvar yıkılmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments