Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çöken binadan kurtulmak

Rüyada çöken binadan kurtulmak

Rüyada çöken binadan kurtulmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada çöken binadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada çöken binadan kurtulmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan evden kurtulmak hayatının da kolaylaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinlerden kurtulmak sözünde duracağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zindandan kurtulmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada hortumdan kurtulmak fakirlik ve yokluk göreceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden kurtulmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada azrailden kurtulmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments