Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık kapı görmek

Rüyada yıkık kapı görmek

Rüyada yıkık kapı görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yıkık kapı gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Rüyada yıkık kapı görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yıkık eve taşınmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evini yıkık dökük görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına işaret eder.

Rüyada yıkık yol görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Rüyada yıkık dam görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada yıkık duvar görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yıkık ev görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkık balkon görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments