Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık balkon görmek

Rüyada yıkık balkon görmek

Rüyada yıkık balkon görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ticarette şansının düşeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına inanılır.

Rüyada yıkık balkon gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık balkon görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, hak yolunu tutacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yıkık eve taşınmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Rüyada yıkık dökük yer görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada yıkık merdiven görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarıların çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık okul görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments