Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık dam görmek

Rüyada yıkık dam görmek

Rüyada yıkık dam görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, kötü günlerin geride kalacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık dam gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada yıkık dam görmek işlerinin yarıda kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık minare görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada eski yıkık bina görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkık okul görmek itibarını zedeleyeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi yıkık görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada yıkık tuvalet görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yıkık dökük yer görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yıkık çatı görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments