Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini yıkık dökük görmek

Rüyada evini yıkık dökük görmek

Rüyada evini yıkık dökük görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Rüyada evini yıkık dökük gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada evini yıkık dökük görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkık dökük yer görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada evini kırık dökük görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mirasa, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyası dökük ev görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalettir.

Rüyada dökük duvar görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada dökük diş görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments