Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yıkık ev görmek

Rüyada eski yıkık ev görmek

Rüyada eski yıkık ev görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yıkık ev gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yıkık ev görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Rüyada eski yıkık bina görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ev yıkık görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Rüyada yarısı yıkık ev görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada yıkık dökük ev görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments