Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış tül perde görmek

Rüyada yıkanmış tül perde görmek

Rüyada yıkanmış tül perde görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış tül perde gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Rüyada camda tül perde görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada tül perde takmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül perde almak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada tül perde dikmek çaresiz hallere düşeceğine, insanları kandıracağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil tül perde görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, hayatının düzene gireceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tül perde yakmak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işaret eder.

Rüyada tül perde yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tül perde takmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerine derman bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments