Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tül perde görmek

Rüyada yeşil tül perde görmek

Rüyada yeşil tül perde görmek elinin darlığa düşeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil tül perde gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil tül perde görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz tül perde takmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde aldığını görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde ütülemek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak maddi anlamda feraha ermeye, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi tül perde görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde almak zor zamanların biteceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments