Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok üzüleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapılabilir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak hayatının da kolaylaşacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırı katlamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, huzur ve kazanç getireceğine, işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Rüyada renkli çamaşır katlamak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada çok çamaşır katlamak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kilim katlamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı şeylere delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments