Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çamaşır katlamak

Rüyada renkli çamaşır katlamak

Rüyada renkli çamaşır katlamak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada renkli çamaşır katlamak gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada renkli çamaşır katlamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak hayatının daha kolay olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine inanılır.

Rüyada çok çamaşır katlamak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, muradın yerine geleceğine, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada iç çamaşırı katlamak işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış çamaşır katlamak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet eder.

Rüyada yorganı katlamak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments