Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikli dağ görmek

Rüyada yeşillikli dağ görmek

Rüyada yeşillikli dağ görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikli dağ gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil dağa çıkmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil dağ görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikli dağ görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, insanları kandıracağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik dağ görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bir dağa çıkmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına yorulur.

Rüyada dağda yeşillik görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Rüyada yeşil dağlar görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments