Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde mezar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler bazı konulara yaklaşımınızı veya yöntemlerinizi ya da fikirlerinizi değiştirmeniz konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada oda içinde mezar görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hasret çekileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evinin içinde mezar görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarın içinde su görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı su içinde görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar içinde uyumak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, iyi geçim halinde kalacağına inanılır.

Rüyada su içinde mezar görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments