Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde mezar görmek

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, hayatın temposunun yükseleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik içinde mezar gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, gözyaşı döküleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik içinde mezar görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, mali gücünü yitireceğine, iyi anlaşacağına işarettir.

Rüyada mezarın içinde ateş görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar içinde ateş görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekler içinde mezar görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinde olmak dünya malına doymak bilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde mezar görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde oturmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments