Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik yiyecek görmek

Rüyada yeşillik yiyecek görmek

Rüyada yeşillik yiyecek görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik yiyecek gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil yiyecek görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek taşımak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına tabir olunur.

Rüyada balık yiyeceğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Rüyada komşudan yiyecek almak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşette yiyecek görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek hediye almak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok kötü hissedileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments