Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yiyeceğini görmek

Rüyada balık yiyeceğini görmek

Rüyada balık yiyeceğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet eder.

Rüyada balık yiyeceğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Rüyada yiyecek balık görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet eder.

Rüyada balık yiyeceğini görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada küflü yiyecek görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit yiyecek görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada yemek yiyeceğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine yiyecek vermek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments