Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yiyecek görmek

Rüyada yeşil yiyecek görmek

Rüyada yeşil yiyecek görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, doğruluğu bulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yiyecek gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yiyecek görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, seyahatlere katılacağına delalettir.

Rüyada topraktan yiyecek çıkarmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine yiyecek vermek çok sevileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada evde yiyecek görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına inanılır.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek balık görmek anne baba duaları alınacağına, yokluk çekmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments