Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek taşımak

Rüyada yiyecek taşımak

Rüyada yiyecek taşımak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada yiyecek taşımak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ata yiyecek vermek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek kurdu görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek yardımı almak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Rüyada askere yiyecek vermek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada yanık yiyecek görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dondurulmuş yiyecek görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments