Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta yeşil yılan görmek

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, borçları varsa ödeyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, canının sağ olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatakta yeşil yılan gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı yatağında görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta küçük yılan görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yılan öldürmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Rüyada yatağın üzerinde yılan görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yılanlar görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağın içinde yılan görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, araba alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağımda yılan görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments