Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta yeşil yılan görmek

Rüyada ağaçta yeşil yılan görmek

Rüyada ağaçta yeşil yılan görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, zengin için yoksulluğa, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta yeşil yılan gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ağaçta yeşil yılan görmek maneviyatının çökeceğine, güzel bir evliliğe, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç dalında yılan görmek eve huzur dolacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulur.

Rüyada incir ağacında yılan görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, günbegün kötüleşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yılan düştüğünü görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ağaca sarılmış yılan görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ağacın üstünde yılan görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ağaçta büyük yılan görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ağacın üzerinde yılan görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments