Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil yılan görmek

Rüyada büyük yeşil yılan görmek

Rüyada büyük yeşil yılan görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil yılan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada büyük yeşil yılan görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve yeşil yılan görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve büyük yılan görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük yılan görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yeşil yılan görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, başarılarını arttıracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük bir yılan görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments