Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik ve çimen görmek

Rüyada yeşillik ve çimen görmek

Rüyada yeşillik ve çimen görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, canın sıkılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yüzlerin asılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve çimen gördüyseniz:

  • Kar etmenizi, ilerlemenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak, tam istediğiniz türden fırsatlar yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada yeşil çimen toplamak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimen yolmak mutluluğunun da artacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çimen yemek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet eder.

Rüyada uzun yeşil çimen görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimene oturmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Rüyada çimen yeşillik görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments