Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen yemek

Rüyada yeşil çimen yemek

Rüyada yeşil çimen yemek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimen yemek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada yeşil çimen yemek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene oturmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada uzun yeşil çimen görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene yatmak gönlündeki gibi sevileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çimen koparmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen yolmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bir uzmana başvurulacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimene basmak kısmetlerinin her daim açık olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet eder.

Rüyada çimen yeşillik görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments