Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik üstünde kar görmek

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek aydınlanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulur.

Rüyada yeşillik üstünde kar gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Rüyada kar üstünde araba görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada kar üstünde oynamak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ağacın üstünde kar görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kafasını rahatlatacağına yorulur.

Rüyada çatının üstünde kar görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kar görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ağaç üstünde kar görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments