Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde çiçek görmek

Rüyada kar üstünde çiçek görmek

Rüyada kar üstünde çiçek görmek isminden sıkça söz ettireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada kar üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde kar görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hanesine bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada karlar üstünde yürümek hayatın tadına varacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde kar görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada kar üstünde yemek yemek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments