Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç üstünde kar görmek

Rüyada ağaç üstünde kar görmek

Rüyada ağaç üstünde kar görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, maddi açıdan ferahlamaya, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işarettir.

Rüyada ağaç üstünde kar gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada ağaç üstünde kar görmek asil kimselerden çıkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın üstünde kar görmek hayatın kolaylaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorumlu tutacağına delalet eder.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Rüyada kar üstünde araba kullanmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada karlar üstünde yürümek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstünde kar görmek huzurunun yerinde olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kar üstünde uçmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments