Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünde kar görmek

Rüyada evin üstünde kar görmek

Rüyada evin üstünde kar görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına işarettir.

Rüyada evin üstünde kar gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Rüyada evin üstünde kar görmek farklı şeyler deneyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde uçmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, başarıya giden yolların açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yemek yemek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde kar görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde yuvarlanmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalettir.

Rüyada yeşillik üstünde kar görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments