Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeden yeşil soğan almak

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, çok başarılı işlere girileceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada bahçede yeşil soğan görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan bahçesi görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, güzel günler görüleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan almak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada bahçeden soğan toplamak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede soğan görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulur.

Rüyada bahçede taze soğan görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments