Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taze soğan görmek

Rüyada yeşil taze soğan görmek

Rüyada yeşil taze soğan görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taze soğan gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil taze soğan görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada taze yeşil soğan yemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze yeşil soğan görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada taze soğan aldığını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Rüyada taze soğan doğradığını görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda taze soğan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret eder.

Rüyada taze soğan bahçesi görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze soğan almak hırsızlık yapacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments