Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan satın almak

Rüyada yeşil soğan satın almak

Rüyada yeşil soğan satın almak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, acılarını dindireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, para sıkıntısı çekmeyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan satın almak gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yeşil soğan satın almak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru soğan satın almak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada soğan satın almak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taze soğan görmek çok daha iyi günler göreceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan çalmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan çekmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan temizlemek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, saygısını toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments