Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik kusmak

Rüyada yeşillik kusmak

Rüyada yeşillik kusmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik kusmak gördüyseniz:

  • Biraz vurdumduymaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli kusmak kısmetinin kendinden yana olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik kusmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil yeşil kusmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, üçüncü gözünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kusmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk kusmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kusmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, sağlığının da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir şey kusmak elinize para geçeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil su kusmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, geçimini daha rahat sağlayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments