Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte kusmak

Rüyada yeşil renkte kusmak

Rüyada yeşil renkte kusmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkte kusmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada yeşil renkli kusmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kusmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kusmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah renk kusmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, iyi halinin kalmayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renkte kusmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada renkli kusmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kusmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geleceğine bakacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments