Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yeşil kusmak

Rüyada yeşil yeşil kusmak

Rüyada yeşil yeşil kusmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kasasının daha çok para dolacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Rüyada yeşil yeşil kusmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde, bir arkadaşınızla ilişkinizde veya partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil kusmak yarasını saracağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil renkte kusmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yeşil kusmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kusmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, büyük bir karar verileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli kusmak iş hayatında zarar edileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir şey kusmak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil su kusmak büyük bir başarının elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşillik kusmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments