Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil su kusmak

Rüyada yeşil su kusmak

Rüyada yeşil su kusmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil su kusmak gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil su kusmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kusmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kusmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kusmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kusmak atılan adımların zarar getireceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir şey kusmak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Rüyada yeşil yeşil kusmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bunun için her gün şükredeceğine işarettir.

Rüyada yeşillik kusmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments