Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli kusmak

Rüyada yeşil renkli kusmak

Rüyada yeşil renkli kusmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, kısmetinin de açılacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kusmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada yeşil renk kusmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkte kusmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kusmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte kusmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk kusmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkte kusmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk kusmak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kusmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments