Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın içinde olmak

Rüyada mezarlığın içinde olmak

Rüyada mezarlığın içinde olmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın içinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde namaz kılmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak dertlerin ve sorunların artacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde ışık görmek inancından sapacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde yılan görmek dileklerin kabul olacağına, kazancını arttıracağına, cebinin para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde birini görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada mezarın içinde ışık görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, rahatsızlık duyulacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Rüyada bahçe içinde mezar görmek büyük kazançlar sağlayacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments