Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik çimenlik görmek

Rüyada yeşillik çimenlik görmek

Rüyada yeşillik çimenlik görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik çimenlik gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimene yatmak düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeşillik çimen görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalettir.

Rüyada çimen yeşillik görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen koparmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, işlerinin yarıda kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimen yolmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimende yürümek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çimene basmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments