Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen koparmak

Rüyada yeşil çimen koparmak

Rüyada yeşil çimen koparmak düzeninin bozulacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, şansın yüze güleceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çimen koparmak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil çimen yolmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, gönül gözünün açılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen toplamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, işiyle nam salacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimen görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimene yatmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ona emek vereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimen koparmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen üzerinde yürümek umutsuz olacağına, üzüleceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sağlığının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve çimen görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, rütbesinin yükseleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments