Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik bir yere gitmek

Rüyada yeşillik bir yere gitmek

Rüyada yeşillik bir yere gitmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ona kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele alarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada mübarek yere gitmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada topluca bir yere gitmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kamyonla bir yere gitmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada gideceğin yere varamamak malının ve parasının çoğalacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gidilecek yere ulaşamamak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine inanılır.

Rüyada koşarak bir yere gitmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments