Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluca bir yere gitmek

Rüyada topluca bir yere gitmek

Rüyada topluca bir yere gitmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada topluca bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada toplu bir yere gitmek çok büyük bir şok yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada topluca bir yere gitmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu yemeğe gitmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işaret eder.

Rüyada topluca geziye gitmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada topluca hacca gitmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek daha fazla yakınlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere koşarak gitmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin yere gidememek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments