Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak bir yere gitmek

Rüyada koşarak bir yere gitmek

Rüyada koşarak bir yere gitmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşarak bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada bir yere koşarak gitmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak bir yere gitmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada koşarak bir yere yetişmek emeklerinin karşılığını göreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, vaaz ve nasihate işaret eder.

Rüyada koşarak namaza gitmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada koşarak işe gitmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak gitmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada koşarak camiye gitmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments