Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane ördek görmek

Rüyada iki tane ördek görmek

Rüyada iki tane ördek görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada iki tane ördek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Rüyada iki tane ördek görmek dertleri biteceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde siyah ördek görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda ördek görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ördek yakalamak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ördek eti yemek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, rızkında ve malından olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ördek görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments