Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilbaş görmek

Rüyada yeşilbaş görmek

Rüyada yeşilbaş görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşilbaş gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yeşilbaş görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşilbaş ördek görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments