Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin toplamak

Rüyada yeşil zeytin toplamak

Rüyada yeşil zeytin toplamak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada yeşil zeytin toplamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin topladığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin toplamak ağız tadının bozulmayacağına, dünya malının çoğalacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek geçici olarak rahatsızlanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments